Над складами в Ічні безпілотників не було – ЗСУ

Читать на русском
У Повітряних силах Збройних сил України спростували інформацію про помічений безпілотник біля Ічні Чернігівської області до вибухів на арсеналі.

У Повітряних силах Збройних сил України спростували інформацію про помічений безпілотник біля Ічні Чернігівської області до вибухів на арсеналі.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба командування Повітряних сил ЗСУ на своїй сторінці в Facebook у вівторок, 9 жовтня.

У Чернігівській області вибухають склади з боєприпасами: що пишуть у соцмережахВ Ічні відбуваються вибухи на військових складах із боєприпасами. Що про це пишуть у соцмережах, зібрало Слово і Діло.

«У мережі інтернет має місце поширення інформації з приводу нібито поміченого БПЛА в районі арсеналу поблизу населеного пункту Ічня й те, що він став причиною вибуху. Повідомляємо, що за результатами аналізу повітряної ситуації протягом двох днів у повітряному просторі над місцем події жодного БПЛА виявлено не було», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що поблизу місця розташування арсеналу проходять повітряні шляхи, «якими літають трасові літаки, що за недостатньої видимості можуть бути сприйняті за безпілотний літальний апарат».

Нагадаємо, в ніч на 9 жовтня почалися вибухи й пожежа на території 6-го арсеналу в Ічні. Здійснюється евакуація людей. Розгорнули штаб ліквідації надзвичайної події.

У Генштабі заявили про чотири підриви на складах, після яких почалися пожежі з подальшою детонацією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: