Вибухи складів у Ічні: поліція не отримувала інформацію про постраждалих

Читать на русском
У Національній поліції заявили, що на місці надзвичайної ситуації розгорнуто міжвідомчий штаб для координації роботи.

Станом на 8:30 ранку інформація про постраждалих у результаті вибухів на території 6 арсеналу Міністерства оборони поблизу Ічні, Чернігівської області в поліцію не надходила.

Про це заявив тимчасово виконувач обов'язків керівника Національної поліції В'ячеслав Аброськін під час координаційної наради, повідомляє «Слово і Діло».

«Станом на 8:30 ранку інформація про постраждалих в результаті вибухів в Ічні в поліцію не надходила», – сказав він.

За словами Аброськіна, для забезпечення безпеки людей, допомоги та проведення евакуації на місце відряджені додаткові сили і засоби поліції, зокрема, з Києва і Київської області.

Новобогданівка, Балаклія, Калинівка: історія пожеж на арсеналах зброї та обіцянки політиківПожежа в Калинівці вкотре вказала на слабке місце в обороні країни. Попри те, що таке трапляється далеко не вперше, висновки не зроблені.

Водночас на місці надзвичайної ситуації розгорнуто міжвідомчий штаб. Для координації роботи поліції в зоні надзвичайної події виїхав заступник голови Нацполіції Олександр Фацевіч.

«Наразі на місці працює необхідна кількість працівників поліції. Поліцейські беруть участь в евакуації громадян, які опинилися у зоні небезпеки. Також додаткові сили поліції спрямовані задля охорони залишених населених пунктів від мародерства», - відзначили в поліції.

Крім того, по периметру зони надзвичайної ситуації працюють мобільні блокпости зі складу працівників групи реагування патрульної поліції. Також для організації руху у найближчих населених пунктах по тривозі підняті підрозділи патрульної поліції. Вся інформація з місця події одразу передається до Ситуаційного центру на базі Національної поліції.

Нагадаємо, у Міноборони назвали інтенсивність вибухів на складі в Ічні. Раніше рятувальники розповіли про ці вибухи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: