Суд обрав запобіжний захід підозрюваному в нападі на Михайлика

Читать на русском
Одеський суд взяв під варту одного з підозрюваних у нападі на активіста, місцевого лідера Сили людей.
Терніке Герасінафото: Михаил Штекель

Одного з підозрюваних у нападі на одеського активіста, місцевого лідера «Сили людей» Олега Михайлика, Торніке Герасіна взяли під варту на 60 діб без альтернативи застави.

Таке рішення ухвалив Київський районний суд міста Одеси за результатами розгляду клопотання слідчого Національної поліції, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, Герасіна вчора, 26 вересня, затримали в лікарні працівники місцевої Нацполіції за підозрою в нападі на Михайлика. За твердженням дружини підозрюваного, той має інвалідність першої групи. Вона показала пресі відповідний документ.

Прокурор вказував, що разом із підозрюваним також були затримані 10 його друзів.

Адвокат Герасіна заявляв, що єдиною підставою для арешту його клієнта прокуратура вказує фізичне перебування підозрюваного поблизу місця замаху. Цього факту, як стверджує адвокат, вони не заперечують.

Після рішення суду захисник підозрюваного зазначив, що в СІЗО немає умов для тримання його клієнта. Він додав, що там немає медичного блоку, а в Герасіна парапарез (паралізація двох кінцівок).

Нагадаємо, ЗМІ повідомили, що поліція затримала підозрюваних у нападі на одеського активіста. Пізніше під час спроби затримати одного з підозрюваних в лікарні сталася бійка. Раніше в поліції повідомили, що напад на активіста Михайлика був спланований.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: