Напад на одеського активіста: в лікарні сталася бійка

Читать на русском
Під час інциденту постраждали декілька журналістів. Представник одеської поліції Руслан Форостяк повідомив, що правоохоронцям на даний момент нічого невідомо про постраждалих представників ЗМІ.

У вівторок, 25 вересня, в Одесі соратники Торніке Нагладзе, підозрюваного в причетності до нападу на активіста Олега Михайлика, влаштували бійку з поліцією на території лікарні.

Про що свідчать напади на активістів та в чому загроза для суспільства?Ввечері 22 вересня в Одесі у дворі будинку стріляли в Олега Михайлика – громадського активіста, лідера одеського осередку партії Сила людей. Про ситуацію з нападами на активістів поговорили з експертами.

Як повідомляє місцеве видання УСІ, чоловіки з «групи підтримки» намагалися не допустити, щоб Нагладзе вивезли з міської клінічної лікарні №1 в СІЗО, пише «Слово і Діло». Вони заблокували поліцейських, після чого почалася бійка. Співробітники КОРДу кийками виштовхали чоловіків із палати.

За даними видання, в центрі бійки виявився заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Одеській області Дмитро Аверченко. Після бійки на вулиці біля лікарні бійці Корду затримали десять грузин, які не пропускали їх до палати.

Під час інциденту постраждали декілька журналістів. Представник одеської поліції Руслан Форостяк повідомив, що правоохоронцям на даний момент нічого невідомо про постраждалих представників ЗМІ.

Нагадаємо, що правоохоронці затримали трьох громадян Грузії за підозрою в причетності до нападу на одеського активіста Олега Михайлика. Одного з них - Торніке Нагладзе - госпіталізували до лікарні. За даними ЗМІ, головний підозрюваний є лідером серйозного злочинного угруповання, його повинні були коронувати в злодії в законі.

Раніше прокуратура заявила про затримання підозрюваних у замаху на Устименка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: