Лікар розповів про стан здоров'я активіста Михайлика

Читать на русском
Стан одеського активіста Олега Михайлика, якого в Одесі 22 вересня поранили з вогнепальної зброї, поліпшується.

Стан одеського активіста Олега Михайлика, якого в Одесі 22 вересня поранили із вогнепальної зброї, поліпшується.

Про це в коментарі «Громадському» повідомив головний лікар Одеської клінічної лікарні Євген Григор'єв, пише «Слово і Діло».

Про що свідчать напади на активістів та в чому загроза для суспільства?Ввечері 22 вересня в Одесі у дворі будинку стріляли в Олега Михайлика – громадського активіста, лідера одеського осередку партії Сила людей. Про ситуацію з нападами на активістів поговорили з експертами.

«Так, ми ставимо перед собою завдання швидше поставити його (Олега Михайлика – ред.) на ноги. Людина вже стає на ноги, робить перші кроки, стан уже не критичний», – зазначив Григор'єв.

Нагадаємо, в громадського активіста Олега Михайлика стріляли 22 вересня в Одесі.

Зараз він перебуває в лікарні, йому була надана охорона. Повідомлялося, що стан Михайлика стабілізувався, але в нього в грудях застрягла одна з куль. водночас головний лікар Одеської клінічної лікарні Євген Григор'єв повідомив, що поки витягувати кулю з тіла немає необхідності.

«Витягнення чужорідного тіла відбувається після того, як у хворого стабільний стан, і робиться це, як правило, в плановому порядку через два-три місяці», – заявив лікар.

За фактом події відкрите кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 15 і ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). На місці події ще тривають слідчі дії. Поліція розглядає п'ять версій події.

Також повідомлялося, що для розслідування нападу на Олега Михайлика в Одесі створена посилена слідчо-оперативна група, до складу якої увійшли досвідчені слідчі, оперативники та працівники СБУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: