В Одесі поранили громадського активіста

Читать на русском
Невідомі стріляли в одеського громадського активіста Олега Михайлика. Чоловіка госпіталізовано.

Увечері 22 вересня невідомі стріляли в одеського громадського активіста, голову міської організації партії Сила людей Олега Михайлика.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Радіо Свобода.

З вогнепальним пораненням у груди чоловіка госпіталізували в одну з лікарень міста. Активіст втратив багато крові, зараз лікарі намагаються стабілізувати його стан для операції, щоб дістати кулю. За попередньою інформацією, серце не зачепили.

За словами представника партії Ігоря Бичкова, у Михайлика стріляли у дворі його будинку, швидку викликали сусіди. Прибулі на місце злочину правоохоронці проводять слідчі дії.

Активісти пов'язують напад з громадською і політичною діяльністю потерпілого. За словами голови політради Сили людей Олександра Солонтая, це не перший випадок нападу на Михайлика.

Нагадаємо, на керуючу справами виконавчого комітету Херсонської міської ради Катерину Гандзюк напали 31 липня. Близько 8:30 чиновниця вийшла із під'їзду власного будинку і попрямувала у своїх справах, а з кущів назустріч вийшов хлопець років 20-25 із ємністю в руках. Порівнявшись із жінкою, він хлюпнув вміст ємності їй в обличчя та втік.

Херсонський міський суд обрав запобіжний захід Микиті Грабчуку, п'ятому і останньому підозрюваному в причетності до замаху на чиновника Херсонської міської ради Катерини Гандзюк.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: