Президент обговорив із Луценком та Аваковим замах на активіста в Одесі

Читать на русском
Порошенко поспілкувався з головним лікарем Міської клінічної лікарні №1 Одеси та Генпрокурором і Аваковим щодо громадського активіста Олега Михайлика.

Президент Петро Порошенко поспілкувався з головним лікарем Міської клінічної лікарні №1 Одеси Євгеном Григор’євим, а також із Генпрокурором та очільником Міністерства внутрішні справ щодо громадського активіста Олега Михайлика.

Про це повідомляє прес-служба глави держави, пише «Слово і Діло».

Замах на одеського активіста: в поліції заперечують повільне реагуванняОдеська поліція оперативно відреагувала на повідомлення про напад на активіста Олега Михайлика. Перші наряди поліції були відправлені на місце злочину протягом трьох хвилин.

Також у прес-службі додали, що у ході телефонної розмови Генпрокурор Юрій Луценко та Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповіли про посилення складу слідчої групи, а також повідомили, що буде проведена координаційна нарада з питань боротьби зі злочинністю.

Повідомляється, що вони пообіцяли проінформувати президента про її результати.

Раніше Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що до Одеси з Києва вилетіла «посилена група правоохоронців», щоб допомогти у розслідуванні нападу на одеського активіста Олега Михайлика.

Як повідомив начальник поліції Одеської області Дмитро Головін, слідство у справі замаху на Михайлика розглядає вже п’ять можливих версій (раніше повідомлялося про чотири).

Ввечері 22 вересня в Одесі у дворі будинку стріляли в Олега Михайлика – громадського активіста, лідера одеського осередку партії «Сила Людей».

У партії вважають, що до нападу може бути причетний мер Одеси Геннадій Труханов, акції проти діяльності якого проводив Михайлик.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: