Поліція розглядає 5 версій замаху на активіста Михайлика

Читать на русском
У Михайлика стріляли лише раз. Гільзу на місці події не знайшли, тому є припущення, що кілер використовував револьвер системи Нагана.

Слідство розглядає п'ять версій замаху на активіста Олега Михайлика.

Про це повідомив начальник ГУНП в Одеській області генерал поліції 3 рангу Дмитро Головін, повідомляють у прес-службі поліції, пише «Слово і Діло».

Замах на активіста в Одесі: нові подробиціВ Олега Михайлика стріляли з револьвера, він втратив майже дві літри крові і пережив клінічну смерть.

Головін зазначив, що в Михайлика стріляли лише раз. Гільзу на місці події не знайшли, тому є припущення, що кілер використовував револьвер системи Нагана.

«Перша версія пов'язана з його громадською діяльністю, друга – з проблематикою щодо «Золотого берега» (Михайлик очолював організацію ошуканих інвесторів, домагався завершення об'єкта – ред.), третя – з проблематикою «Успіху» (активіст боровся проти нових власників авторинку – ред.). Четверта версія – особисті відносини. П'ята версія – злочин скоїли невстановлені особи з хуліганських спонукань», – зазначив Головін.

Нагадаємо, посольство США закликало оперативно розслідувати напад на Михайлика.

Раніше повідомлялося, що 22 вересня в Одесі важко поранили місцевого активіста Олега Михайлика. Він був ушпиталений із вогнепальними пораненнями.

Наступного ранку активіст прийшов до тями, його стан стабілізували, а поліція забезпечила потерпілого охороною.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: