Затримані підозрювані в нападі на одеського активіста – ЗМІ

Читать на русском
Протягом декількох годин має відбутися засідання щодо обрання їм запобіжного заходу в Приморському районному суді міста Одеси. На місце виїхав консул Грузії.

Поліція затримала підозрюваних у нападі на одеського активіста Олега Михайлика.

Про це повідомляють джерела INSIDER у вівторок, 25 вересня, передає «Слово і Діло».

Про що свідчать напади на активістів та в чому загроза для суспільства?Ввечері 22 вересня в Одесі у дворі будинку стріляли в Олега Михайлика – громадського активіста, лідера одеського осередку партії Сила людей. Про ситуацію з нападами на активістів поговорили з експертами.

За словами співрозмовника, за підозрою в нападі були затримані троє осіб, на допиті вони нібито зізналися в скоєнні злочину. Він повідомив також, що нападники належать до етнічного злочинного угруповання грузинів.

«Притягуються вже не вперше. Їх вирахували за сигналом телефону з місця нападу, викликали на допит, і вони в усьому зізналися», – додало джерело.

Протягом кількох годин має відбутися засідання з обрання їм запобіжного заходу в Приморському районному суді міста Одеси. На місце виїхав консул Грузії.

За словами джерела, один із підозрюваних – паралізований інвалід першої групи. В нього поліцейські нібито виявили пістолет, з якого стріляли в Михайлика. Співрозмовник також додав, що після семигодинного допиту в поліції в підозрюваного сталася криза і його довелося ушпиталити. Наразі підозрюваний перебуває в тій же лікарні, що й потерпілий Михайлик – у міській клінічній лікарні №1. Поруч із будівлею лікарні зібралися кілька десятків грузинів.

Як відомо, ввечері 22 вересня в Одесі стріляли в громадського активіста й керівника місцевого осередку партії «Сила людей» Олега Михайлика. Пізніше до розслідування нападу підключили СБУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: