Омелян не встиг за рік обладнати комп'ютерами всі робочі місця «Укрпошти»

Читать на русском
На всіх робочих місцях Укрпошти комп'ютери будуть до кінця цього року. А повинні були, згідно з обіцянкою Володимира Омеляна, з'явитися у вересні.
mtu.gov.ua

Міністр інфраструктури Володимир Омелян не виконав обіцянку протягом року обладнати комп'ютерами всі робочі місця «Укрпошти».

Обіцянка міністр давав 14 вересня 2017 року, нагадує «Слово і Діло».

«Ви, можливо, також не знаєте, але ми плануємо протягом року обладнати комп'ютерами всі робочі місця «Укрпошти», включаючи малі населені пункти, невеликі міста», – заявив Омелян.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян: «Якби гроші не крали, ми б уже мали євроколію Одеса-Київ»Міністр інфраструктури Володимир Омелян дав Слову і Ділу інтерв'ю, в якому розповів про безпеку на дорогах, ситуацію з УЗ і своє майбутнє після каденції міністра.

Станом на 5 квітня в межах першого етапу проекту комп'ютери були встановлені в 100 відділеннях «Укрпошти». А на початку вересня генеральний директор підприємства Ігор Смілянський заявив, що до кінця 2018-го всі відділення «Укрпошти» в селах із населенням більш ніж 2 тисячі осіб будуть комп'ютеризовані. У малих селах поки комп'ютери не встановлюватимуть.

Смілянський також зазначив, що є проблеми з комп'ютеризацією відділень: складним виявився пошук людей, які працюватимуть на комп'ютерах. Крім того, лише в 60% великих сіл був знайдений якісний інтернет.

З огляду на те, що протягом року обладнати комп'ютерами всі робочі місця «Укрпошти» не вдалося, Омелян свою обіцянку не виконав.

Нагадаємо, суд відпустив на поруки Володимира Омеляна, підозрюваного в незаконному збагаченні та декларуванні недостовірної інформації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: