Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Омелян планує протягом року обладнати комп’ютерами всі робочі місця «Укрпошти»

14 вересня 2017 року міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що планує протягом року обладнати комп’ютерами всі робочі місця «Укрпошти», включаючи і відділення у малих населених пунктах. «Ви можливо теж не знаєте, але ми плануємо протягом року обладнати комп'ютерами всі робочі місця Укрпошти, включаючи до малих населених пунктів, невеличких міст», – заявив Володимир Омелян (відео 19:18).
Не виконано
Сказано 14 вересня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=vdubXtClYq8
  • https://www.ukrinform.ua/rubric-society/2398344-ministerstvo-infrastrukturi-ozvucilo-plani-na-2018-rik-so-zminitsa.html
  • https://mtu.gov.ua/news/29684.html
  • https://nachasi.com/2018/09/07/igor-smilyanskyj-talk/

Результат

Станом на 5 квітня 2018 року, у рамках першого етапу проекту комп’ютеризації відділень «Укрпошти», у 100 відділеннях вже було встановлено комп’ютери.

На початку вересня 2018 року генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський заявив, що до кінця 2018 року всі відділення «Укрпошти» у селах України, в яких живуть понад 2 тисячі осіб, будуть комп’ютеризовані. За словами посадовця, у малих селах поки комп'ютери встановлювати не будуть.

Очільник «Укрпошти» також поінформував про проблеми комп'ютеризації відділень. Найскладнішим виявилося, не купівля техніки, а пошук людей, які будуть працювати на комп'ютерах. Інша проблема, тільки в 60% великих сіл, де проживає понад 2 тисячі осіб, було знайдено якісний інтернет.

ВИСНОВОК: протягом року обладнати комп’ютерами всі робочі місця «Укрпошти» не вдалося.