Дороги та авіасполучення: які теми хвилюють Омеляна

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує вивчати, на які теми урядовці найчастіше дають обіцянки. Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана найбільше хвилює транспортна інфраструктура, зокрема ремонт доріг. Логічно, що на ці теми найбільше обіцянок має давати профільний міністр Володимир Омелян. «Слово і Діло» розбиралося, чи це так.

Омелян обіймає посаду міністра інфраструктури з квітня 2016 року. За цей час він дав 137 обіцянок, але виконав лише 20 (15%), більшість – 101 – все ще перебувають у процесі.

Битва за Ryanair і реформа «Укрзалізниці»: як Омелян виконує обіцянкиВолодимир Омелян останні два тижні справжній ньюсмейкер – захід Ryanair, будівництво майданчика для Hyperloop. Слово і Діло аналізувало, як у міністра йдуть справи з виконанням інших обіцянок.

Найчастіше Омелян дає обіцянки на тему дорожнього господарства, їх у нього набралося 46, причому більшість озвучені саме цього року. Але реалізував він їх лише на 20% (9 обіцянок), 32 обіцянки ще в процесі. З приводу авіасполучення міністр дав 38 обіцянок, виконав лише чотири (11%), 30 – залишилося.

Не набагато краще Омелян виконує запевнення, що стосуються автомобільного та міського транспорту (40%), а також залізничного сполучення (5%).

Найкращий показник голови Мінінфраструктури з виконання обіцянок – 50% на тему реформи державної служби та внутрішньої діяльності відомства. На ці теми зафіксовано лише чотири обіцянок, майже всі їх Омелян дав у перший рік перебування на посаді.

З усіма обіцянками міністра можна ознайомитися тут.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, інтерв'ю з Володимиром Омеляном можна прочитати на нашому порталі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: