Луценко провів нараду з Аваковим через напади на активістів

Читать на русском
Керівник Генпрокуратури та голова Міністерства внутрішніх справ обговорили на нараді напади на активістів.
Юрій Луценко та Арсен Аваков

Генеральний прокурор Юрій Луценко та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков провели нараду через чергові напади на активістів у Одесі.

Про це генпрокурор написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

За його словами, за результатами наради в Одесу була відправлена посилена група працівників правоохоронних органів.

«У зв'язку з черговим нападом на активістів у Одесі провів нараду з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим. Сьогодні посилена група правоохоронців з Києва вилетіла до Одеси», – зазначив генпрокурор.

Луценко також додав, що напади на активістів будуть проаналізовані на спільній координаційній раді правоохоронних органів. Як зазначив очільник Генпрокуратури, ця нарада відбудеться в першій декаді жовтня.

Нагадаємо, в Одесі поранили громадського активіста Олега Михайлика. Пізніше йому надали охорону. У поліції розглядають 5 версій замаху на активіста Михайлика.

Як відомо, раніше в Одесі нападали на «автомайданівця» Віталія Устименка, до цього – на Сергія Стерненка. Також у Херсоні здійснили замах на життя активістки й депутатки Херсонської обласної ради V скликання Катерини Гандзюк. Окрім того, в Харкові відбулися напади на місцевих активістів Дмитра Булаха та Євгена Лисичкіна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: