Прокуратура заявила про затримання підозрюваних у замаху на Устименка

Читать на русском
Правоохоронці затримали двох підозрюваних у причетності до нападу на лідера одеського осередку Автомайдану Віталія Устименка.

Правоохоронці затримали двох підозрюваних у причетності до нападу на лідера одеського осередку Автомайдану Віталія Устименка.

В СБУ показали наказ про звільнення Устименка від квітня 2014 рокуСлужба безпеки України надала копію наказу про звільнення фігуранта журналістського розслідування в справі про вбивство Павла Шеремета Ігоря Устименка: він був звільнений в запас за станом здоров'я наприкінці квітня 2014 року.

Про це повідомив прокурор Одеської області Олег Жученко, передає «Слово і Діло».

«Один затриманий в Донецькій області, а другий - в Дніпропетровській області. Найближчим часом їх доставлять до Одеси», - розповів він.

За словами прокурора, це затримання ніяк не пов'язане з нападом на іншого одеського активіста Олега Михайлика. Він також підтвердив, що за підозрою в замаху на Михайлика були затримані три особи.

Нагадаємо, 5 червня на члена громадської ради при НАБУ, лідера одеського осередку Автомайдану Віталія Устименка було скоєно напад. Двоє невідомих розбили йому голову і порізали стегно. Напад розслідують як замах на вбивство.

Раніше в СБУ розповіли, що Устименко служив в «Альфі» в Криму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: