СБУ вивела з ОРДЛО «екс-міністра агрополітики ДНР»

Читать на русском
Силовики зловили ще одного міністра з ДНР. Чиновник втік в Україну від бойовиків, які після смерті Захарченка посадили екс-міністра до в'язниці.

Під час спецоперації контррозвідки Служби безпеки України з тимчасово окупованої території Донецької області вивели колишнього «міністра аграрної політики і продовольства ДНР».

Про це повідомляє прес-служба Служби безпеки України, пише «Слово і Діло».

Його не вважають ідейною особою: став відомий переможець «виборів» у «ДНР»Вибори в ДНР перетворяться на просту формальність, тому що переможцем стане Денис Пушилін.

В СБУ повідомили, що «міністр» втік із території «ДНР», оскільки став «незручним» як для самих терористів, так і для «кремлівських кураторів».

«Після чергових кримінальних розборок за переділ сфер впливу з подачі Захарченка йому «інкримінували» зберігання зброї, зловживання «службовим становищем» і розкрадання майна в особливо великих розмірах, після чого він навіть деякий час перебував у в'язниці», – повідомили в СБУ.

Зараз «міністр» співпрацює зі слідчими, надаючи свідчення про злочини Кремля в Україні.

Нагадаємо, Служба безпеки України оприлюднила перехоплені розмови представників влади так званої «ДНР», в яких вони обговорюють зміни у «владній структурі» псевдоформування та погодження цих дій із помічником президента Росії Владиславом Сурковим.

Також силовики оголосили в розшук «прем'єр-міністра ЛНР».

Як писало «Слово і Діло», в «ДНР» і «ЛНР» триває підготовка до «волевиявлення громадян». При цьому самі «вибори» не будуть визнані світовою спільнотою, та й на самих окупованих територіях вони, скоріш за все, будуть формальністю, адже переможці заздалегідь визначені в Москві. Слід також зазначити, що фаворит «передвиборчих перегонів» у «ДНР» реальним авторитетом серед жителів «республіки» не користується.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: