СБУ оголосила в розшук «прем'єр-міністра ЛНР»

Читать на русском
СБУ оголосила в розшук прем'єр-міністра так званої ЛНР, який переховується від українського правосуддя. Йдеться про Сергія Козлова.

Служба безпеки України оголосила в розшук «прем'єр-міністра так званої ЛНР», який переховується від українського правосуддя на тимчасово окупованій території Луганської області.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляється в середу, 19 вересня, на сторінці СБУ у Facebook.

Наєв розповів, від чого залежить перемога України у війні на ДонбасіКомандувач Об'єднаних сил Сергій Наєв розповів, що перемога України у війні на Донбасі залежить не тільки від суто військової складової, а й від зміни свідомості людей.

Зазначається, що чоловік раніше обіймав посаду полковника Служби цивільного захисту.

Повідомляється, що тепер його оголошено у розшук. Матеріали кримінального провадження, відкритого за злочини проти основ національної та громадської безпеки, скеровано до суду.

«_Він настільки перейнявся ідеями незалежності «народа Донбасса», що спочатку очолив «штаб народної міліції ЛНР», а потім став «прем`єр-міністром» бандитів___», - заявили в СБУ.

За інформацією ЗМІ, йдеться про Сергія Козлова, голову так званої ради міністрів «ЛНР», який після вбивства в Донецьку голови «ДНР» Олександра Захарченка повідомив, що тимчасово залишає територію «ЛНР» «із метою безпеки».

Нагадаэмо, спецпредставник Держдепартаменту США з ритань Україні Курт Волкер заявив, що вибори в ОРДЛО є нелегітимними й суперечать логіці Мінського процесу.

Тим часом у «ДНР» і «ЛНР» активно триває підготовка до «волевиявлення громадян». При цьому самі «вибори» не будуть визнані світовою спільнотою, та й на самих окупованих територіях вони, скоріш за все, будуть формальністю.

Тим часом після ліквідації Захарченка в Москві з'явився екс-ватажок «ЛНР» Плотницький.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: