У Києві 22 вересня оголошено Днем жалоби

Читать на русском
На знак скорботи за загиблим у День жалоби приспустять державний прапор із траурною стрічкою на будинках і спорудах місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ та організацій.

У Києві, розпорядженням КМДА, субота, 22 вересня, оголошена Днем жалоби.

Як пише «Слово і Діло», мова йде про вшанування трагічно загиблого під час забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій і Луганській областях, командира відділення 1-ї мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону військової частини А2167 Володимира Матвієнка.

Юлія ТимошенкоНародний депутат України
Тимошенко пообіцяла після приходу до влади повернути Україні окупований ДонбасСказано 15 червня 2018 р.Статус обіцянки: Архів

На знак скорботи за загиблим у День жалоби на всій території міста приспустять Державний прапор України із траурною стрічкою на будинках і спорудах місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ та організацій.

Столичним підприємствам, установам, організаціям усіх форм власності рекомендовано обмежити проведення розважальних заходів, концертів, спортивних змагань або оголосити хвилину мовчання до початку заходів, у разі неможливості їхнього обмеження.

Також рекомендовано підприємствам, установам, організаціям усіх форм власності Києва долучитись до вшанування пам’яті загиблого Володимира Матвієнка та вивісити на приміщеннях Державні прапори України з чорними стрічками.

Раніше в ООН озвучили кількість загиблих на Донбасі.

Нагадаємо, спецпредставник Держдепу США по Україні Курт Волкер охарактеризував поточну стадію конфлікту в Донбасі як «гарячу війну».

Також повідомлялося, що в Україні не вдалося ідентифікувати 75 військовослужбовців, які загинули під час бойових дій на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: