Наєв розповів, від чого залежить перемога України у війні на Донбасі

Читать на русском
Командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв розповів, що перемога України у війні на Донбасі залежить не тільки від суто військової складової, а й від зміни свідомості людей.

Командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв розповів, що перемога України у війні на Донбасі залежить не тільки від суто військової складової, а й від зміни свідомості людей.

Про це Наєв розповів в інтерв'ю Новому часу, пише «Слово і Діло».

Як особливий статус Донбасу став елементом торгів?Волкер вважає, що Україна повинна продовжити закон про особливий статус Донбасу, щоб не порушувати Мінські угоди. При цьому, РФ взагалі не слідує Мінську. Більше про ситуацію, знають експерти.

Тому, за його словами, допомога цивільному населенню є однією з пріоритетних напрямків діяльності Об'єднаних сил. Підрозділи цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України налагодили взаємодію з військово-цивільними адміністраціями районів, міст, селищ, громадськими організаціями, міжнародними гуманітарними структурами, щоб оперативно реагувати на кризові ситуації.

Наєв навів приклад селища Золоте-4, в якому з моменту його звільнення почали працювати медики, функціонує дільничний пункт поліції, два рази на тиждень «приїжджає» мобільний банкомат, надається гуманітарна допомога.

«Також організуємо лікування дітей зі складними захворюваннями в провідних клініках за межами району ведення операції, влаштовуємо відпочинок та екскурсії дітей з населених пунктів прифронтової зони в мирних містах України, даруємо дітям різні подарунки. Переконаний, що саме завдяки такому підходу разом ми переможемо», - сказав командувач Об'єднаних сил.

Раніше Сенат США схвалив виділення Україні допомоги на оборону.

Також Наєв розповів, скільки території вдалося повернути під контроль ЗСУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: