Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кернес обіцяє, що найближчим часом літній майданчик ресторану "Не гони" демонтують

18 липня 2018 року міський голова Харкова Геннадій Кернес пообіцяв, що літнього майданчика на території, яку зайняв ресторан "Не гони", найближчим часом не буде. "Я обіцяю, підкресліть це. Я обіцяю, що літнього майданчика на території, яку зайняв "Не гони", не буде. Найближчим часом, і найближчими днями. Самого ресторану найближчим часом теж не буде", - повідомив Харківський міський голова під час прямого ефіру в Facebook, відповідаючи на питання харків'ян (відео -56.15).
Не виконано
Сказано 18 липня 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/gennadykernes/videos/1365731653530057/
  • Лист Харківської міської ради від 6 вересня 2018 року
  • Лист Харківської міської ради від 6 вересня 2018 року

Результат

Після обіцянки Геннадія Кернеса, міська влада дійсно почала вирішувати питання демонтажу літнього майданчика ресторану "Не гони". Було виявлено, що відповідна ділянка використовується згідно з договором оренди, однак орендна плата значно менше відповідних норм. Наразі розірвання договору вирішується у суді. Також Департаментом територіального контролю встановлено, що невелику ділянку біля ресторану "Не гони", займають самовільно. Наразі вживаються заходи для демонтажу самочинно розміщених об'єктів на проспекті Ювілейний, 49/8.

Станом на 6 вересня 2018 року, триває судовий процес та демонтаж незаконних об'єктів, однак Геннадій Кернес обіцяв, що демонтують літній майданчик найближчими днями. Таким чином, попри проведену роботу, обіцянку не встигли виконати в обіцяний термін.