Справа Тамразова: суд заарештував статутний фонд видання The Insider

Читать на русском
Печерський районний суд Києва за зверненням ГПУ заарештував 8 мільйонів гривень статутного фонду ТОВ «Всеукраїнська медіа група».

Печерський районний суд Києва за зверненням ГПУ заарештував 8 мільйонів гривень статутного фонду ТОВ «Всеукраїнська медіа група», що володіє доменом і правами на знак The Insider.

Як пише «Слово і Діло», про це в своєму фейсбуці повідомив власник компанії і колишній перший заступник голови «Укргазвидобування» Олексій Тамразов.

Колишього топ-чиновника «Укргазвидобування» Тамразова знову затрималиСлідчі прийшли з обшуками до колишнього першого заступника голови правління ПАТ Укргазвидобування, власника видання Insider Олексія Тамразова.

«Генпрокуратура наклала арешт на вклад 8 млн грн в статутний фонд ТОВ «Всеукраїнська медіа група» - видання Insider. Їм байдуже, що 8 млн грн - це не «живі» гроші, це статутний фонд який був фактично сформований на 3 млн грн, починаючи з 2013 року, і ці кошти були спрямовані на виплату зарплат журналістам», - написав він.

Згідно з рішенням суду, з заяви прокурора слідує, що Тамразов вніс до статутного фонду ТОВ «Всеукраїнська медіа група» 8 млн грн. У той же час він підозрюється в скоєнні кримінального злочину, яким завдано збитків ПАТ «Укргазвидобування» і ПАТ «Укрнафта» на загальну суму 2,2 млрд грн шляхом проведення аукціонів з продажу скрапленого газу нібито для потреб населення за заниженими цінами. «З метою подальшого відшкодування збитків, завданих кримінальним правопорушенням є необхідність в накладенні арешту на майно підозрюваного, яке належить йому на праві приватної власності», - сказано в документі.

Нагадаємо, Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення Печерського райсуду стосовно колишнього першого заступника голови правління ВАТ «Укргазвидобування», власника видання Insider Олексія Тамразова про заставу в розмірі 20 млн грн. Про це повідомляє прес-служба суду.

Раніше повідомлялося, що суд ухвалив рішення щодо Тамразова. Також друзі «викупили» Тамразова за 20 мільйонів гривень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: