ГПУ передала до САП справу Тамразова про пропозицію хабара

Читать на русском
Генпрокуратура передала антикорупційним прокурорам справу про пропозицію хабара колишнім заступником голови правління Укргазвидобування.
Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП)фото: «Слово і Діло»

Генеральна прокуратура передала до САП справу про можливу пропозицію хабара власником видання INSIDER Олексієм Тамразовим скандальному прокурору ГПУ Констянтину Кулику, якого детективи НАБУ звинувачують у незаконному збагаченні.

Таку інформацію журналісту «Слова і Діла» підтвердили в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Також ця інформація підтверджується розкладом судів САП, в якому вказується участь антикорупційного прокурора Олексія Скибенка в розгляді скарги адвоката Тамразова на взяття його під варту з альтернативою застави в 3 мільйони гривень. Засідання призначене на сьогодні, 4 вересня, проте його результат поки не відомий.

Як відомо, Тамразов вийшов під заставу в 3 млн грн.

Щоправда, пізніше Генпрокуратура знову його затримала вже за іншим епізодом. За інформацією слідства, Тамразова затримали за підозрою в скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 256 Кримінального кодексу України (сприяння членам злочинної організації) та за ст. 191 ККУ (викрадення майна в особливо великих розмірах).

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: