Справа Тамразова: суд обирає запобіжний захід

Читать на русском
Печерський районний суд Києва почав засідання з обрання запобіжного заходу Олексію Тамразову. Він був затриманий нібито за дачу хабара керівнику департаменту ГПУ Костянтину Кулику.

Печерський районний суд Києва почав засідання з обрання запобіжного заходу Олексію Тамразову, власнику онлайн-видання Insider.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «РБК-Україна» із зали суду.

Генпрокуратура пропонує взяти його під варту із заставою в 500 мільйонів гривень. Тамразову інкримінують, що при проведенні газових аукціонів на користь Курченка він отримав частину вигоди для себе.

Сторона захисту Тамразова додала до матеріалів справи характеристику особи, а також заявила про присутність у залі суду охочих взяти на поруки Тамразова.

«Хочу додати клопотання про бажання взяти на поруки Тамразова нардепами Войціцькою Вікторією, Луценко Ігорем та іншими. Вони присутні в залі суду», – сказав адвокат.

Зала суду заповнена журналістами та активістами.

Як відомо, раніше Тамразов був затриманий нібито за дачу хабара керівнику департаменту ГПУ Костянтину Кулику.

За словами генпрокурора Юрія Луценка, він нібито намагався передати 200 тисяч доларів за сприяння у знятті арешту з майна.

Нагадаємо, 10 серпня Печерський районний суд Києва заарештував Тамразова на два місяці з можливістю внесення застави в 3 мільйони гривень. 13 серпня він вийшов із СІЗО після внесення застави.

21 серпня працівники Генеральної прокуратури України повторно затримали Тамразова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: