Тимошенко представить Новий економічний курс України

Читать на русском
Тимошенко готується до виборів та збирає свій електорат. 21 вересня вона розкаже про новий курс України.

Лідер «Батьківщини», народний депутат, кандидат у президенти Юлія Тимошенко 21 вересня під час економічного форуму разом із фахівцями представить Україні Новий економічний курс.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив заступник голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час ефіру на телеканалі ZIK.

За його словами, з усіх кандидатів, які на сьогодні заявили про своє бажання йти в президенти, лише Тимошенко запропонувала концептуальні й стратегічні бачення вирішення проблем за різними напрямками.

Нагадаємо 15 червня лідерка фракції «Батьківщини» вже презентувала свій «Новий курс України». Відкриваючи форум, вона заявила про необхідність прискорення руху України в бік європейських стандартів. «Слово і Діло» дізналося, що пропонує лідерка «Батьківщини» для країни та в чому суть нової програми.

Як відомо, вибори президента України заплановані на 31 березня 2019 року.

Раніше в ЦВК прокоментували інформацію про можливе перенесення виборів.

Також з'ясувалося, хто вже заявив про намір брати участь у виборах. Експерти не виключають, що президентські вибори в 2019 році можуть стати справжнім бумом «нових облич» у гонитві за найвищу посаду в країні.

Також «Слово і Діло» писало про топ-20 політиків, яких українці обрали б президентом протягом останніх двох років.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: