Зведення ООС: нові обстріли й жертви

Читать на русском
На Донбасі бойовики вели прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Минулої доби бойовики 33 рази порушили режим тиші - 1 український військовий загинув, ще 3 отримали поранення. Від початку поточної доби окупанти 5 разів обстріляли позиції ОС, втрат серед бійців ЗСУ немає.

Про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 11 вересняСитуація на сході країни станом на 11 вересня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Ворог здійснював обстріли українських позицій в районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Золоте, Катеринівка, Луганське, Новолуганське, Майорськ, Шуми, Кам'янка, Піски, Мар'їнка, Старогнатівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Широкине.

«Бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім того, з мінометів калібру 82 мм ворог обстрілював позиції ОС поблизу населеного пункту Водяне, а з міномету 120-го калібру - біля Широкиного на маріупольському напрямку.Також увечері в районі населеного пункту Кримське на луганському напрямку декілька опорних пунктів були обстріляні з озброєння бойових машин піхоти», - наголосили у прес-центрі.

У ході бойових дій протягом доби 4 військовослужбовців було поранено, 1 із них від отриманих важких поранень помер.

За даними розвідки, знищено 2 та поранено 5 бойовиків.

Від початку поточної доби окупанти 5 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил.

«Два обстріли зафіксовано на луганському напрямку поблизу Кримського, решта - на маріупольському напрямку в районі населених пунктів Гнутове та Водяне. В усіх випадках ворог відкривав вогонь по позиціях Об'єднаних сил з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», - йдеться у звіті. Втрат серед українських військових немає.

Нагадаємо, до України знову летить спецпредставник США Волкер.

Раніше спостерігачі ОБСЄ зафіксували обстріл житлового кварталу в Майорську.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: