В Україну знову летить спецпредставник США Волкер

Читать на русском
Візит до Києва спеціального представника Державного департаменту Сполучених Штатів Америки у справах України запланований на цей тиждень.

Спеціальний представник Державного департаменту Сполучених Штатів Америки у справах України Курт Волкер цього тижня здійснить візит в Україну.

Як пише «Слово і Діло», про це дипломат повідомив у соцмережі Twitter.

Волкер: Європа не стане єдиною без українців і росіянВолкер також нагадав про ухвалені США рішення щодо збільшення бюджету НАТО, чисельність військових в Європі.

«Цього тижні я відправлюся до Києва, де візьму участь у зустрічах, присвячених досягненню миру в Україні», - написав Волкер.

Також спецпредставник США повідомив, що в суботу, 15 вересня, виступить з промовою на щорічній конференції Ялтинська європейська стратегія.

Раніше повідомлялося, що Курт Волкер прибуде в Україну у вересні.

Нагадаємо, під час візиту в Україну в травні Курт Волкер зустрівся із сім'ями заручників, політв'язнів і зниклих безвісти, а також з командувачем ООС.

Раніше Волкер розповів, чого очікувати від Росії в Азовському морі.

Також спецпредставиник Держдепартаменту нагадав про ухвалені США рішення щодо збільшення бюджету НАТО, чисельності військових в Європі, санкції через приєднання Криму до Росії, запровадження ембарго на зброю в Східній Україні, а також кроки з досягнення переговорів між Північною та Південною Кореями, місію в Афганістані, Сирії.

Нагадаємо, Волкер заявив, що то Росія не готова продовжувати імплементацію Мінських домовленостей і переговори з цього приводу тривають.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: