Екс-регіонала та банкіра Курченка зняли з розшуку

Читать на русском
За причинами зняття з розшуку в Нацполіції порадили звернутися до ГПУ. А в Генпрокуратурі відмовилися відповідати на зппитання, пославшись на таємницю слідства.

Екс-депутат від Партії регіонів Сергій Кацуба, причетний до справи так званих «вишок Бойка», не перебуває в розшуку.

Про це йдеться у відповіді Нацполіції на запит INSIDER, пише «Слово і Діло».

Там також повідомили, що в розшуку наразі не перебуває й екс-голова правління Брокбізнесбанку Сергія Курченка Олександр Динник.

«Відповідно до відомостей Департаменту інформаційно-аналітичної підтримки НП, України Динник О. В. 1984 р. н та Кацуба С. В. 1978 р. н. наразі в розшуку не перебувають», – ідеться в повідомленні.

За причинами зняття з розшуку в Нацполіції порадили звернутися до ГПУ, але в Генпрокуратурі відмовилися відповідати на запитання, пославшись на таємницю слідства.

Як відомо, Кацубу оголосили в розшук у 2015 році. його, як і молодшого брата Олександра, підозрювали в привласненні, розтраті чи заволодінні майном «Нафтогазу» шляхом зловживання службовим положенням.

Динник був оголошений у розшук восени 2014 року. Йому інкримінували скоєння злочину, передбаченого частиною 5 статті 191 Кримінального кодексу (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Нагадаємо, суд дав дозвіл на спеціальне досудове розслідування щодо колишнього прем'єр-міністра України Миколи Азарова.

Також повідомлялося, що САП оскаржила відмову суду взяти під варту лісника Януковича.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: