Нові жертви «Титану»: з Криму за медичною допомогою звернулися 46 осіб

Читать на русском
Українці тікають з Криму. 46 громадян, які перетнули кордон, скаржилися на погане самопочуття і прямували в Херсонську область, щоб отримати медичну допомогу.

Через закриті контрольно-пропускні пункти пропуску на кордоні з анексованим Кримом пропустили 46 осіб для отримання медичної допомоги на материкову частину України.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив помічник начальника Херсонського загону Держприкордонслужби України Іван Шевцов.

На Херсонщині почалася евакуація: школи та дитсадки закритіУ зв'язку із загрозою техногенної катастрофи й забрудненням повітря на півночі окупованого Криму на півдні Херсонської області оголошена евакуація.

За його словами, мова йде про пункти Чаплинка і Каланчак.

Шевцов додав, що всі громадяни, які перетнули кордон, скаржилися на погане самопочуття і прямували в Херсонську область, щоб отримати медичну допомогу. Однак чи пов'язана потреба в медичній допомозі цим громадянам саме з викидами в Армянську, у прикордонній службі не уточнили.

Нагадаємо, наприкінці серпня на півночі Криму стався викид в атмосферу невідомої речовини. Пізніше було встановлено, що наявність хімічних речовин у повітрі пов'язана з викидами із заводу кримський «Титан».

Російська влада заявила, що повністю зупинили роботу заводу.

Однак пізніше, в Херсонській області спростували інформацію і заявили, що «Титан», кислотонакопичувач якого став причиною хімічного викиду в Криму, продовжує працювати.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: