«Шкільне перемир'я» на Донбасі: шість обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Протягом поточної доби, 29 серпня, бойовики на Донбасі 6 разів обстріляли українські позиції з мінометів, БМП і кулеметів.

Протягом поточної доби, 29 серпня, бойовики на Донбасі 6 разів обстріляли українські позиції з мінометів, БМП і кулеметів.

Карта ООС: ситуація на сході України на 29 серпняСитуація на сході країни станом на 29 серпня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Втрат серед українських військових немає, повідомили в прес-центрі Операції об'єднаних сил на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

«Противник відкривав прицільний вогонь з мінометів калібром 82 мм, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по захисникам населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Новотошківське, Новгородське, Павлопіль і Гнутове. Під час обстрілу в районі Новгородського ворог застосував проти військовослужбовців Об'єднаних сил міномети калібром 82 мм», - йдеться в повідомленні.

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не допущено.

Раніше повідомлялося, що на Донбасі контрольно-пропускний пункт в'їзду-виїзду «Новотроїцьке» закритий через пожежі. Від вогню детонують мінно-вибухові загородження і не розірвалися боєприпаси, що створює реальну загрозу життю і здоров'ю цивільного населення.

Нагадаємо також, в середу, 29 серпня, нове перемир'я на Донбасі набуло чинності. Воно пов'язане початком навчального року. Бойові дії повинні бути зупинені уздовж всієї лінії розмежування.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: