Вівторок на Донбасі: п'ять обстрілів, втрат немає

Читать на русском
У районі бойових дій на Донбасі протягом поточної доби бойовики обстрілювали українські позиції з мінометів, гранатометів і кулеметів.

У районі бойових дій на Донбасі протягом поточної доби бойовики обстрілювали українські позиції з мінометів, гранатометів і кулеметів.

Карта ООС: ситуація на сході України на 28 серпняСитуація на сході країни станом на 28 серпня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

В результаті бойових дій втрат в рядах ВСУ немає, повідомили в прес-центрі Операції об'єднаних сил на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що з початку доби бойовики порушили перемир'я 5 разів.

«Противник вів прицільний вогонь із гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Під час одного з обстрілів російсько-окупаційні війська застосували важке озброєння, заборонене мінського домовленостями. Так, з мінометів калібром 82 мм ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Новомихайлівка. З інших видів озброєння були обстріляні наші позиції в районах населених пунктів Кримське, Попасна та Красногорівка», - йдеться в повідомленні.

У результаті бойових дій втрат в рядах ЗСУ немає.

Раніше стало відомо, що пункти пропуску на Донбасі змінюють час роботи.

Нагадаємо, українські посли проведуть нараду на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: