Рибак передумав ініціювати звільнення голови Чернівецької ОДА

Читать на русском
Іван Рибак у листопаді заявив, що голова Чернівецької обладміністрації Фіщук погано працює, й він ініціює його звільнення. Але більш ніж за півроку в цьому питанні тиша.
Іван РибакСлово і Діло

Народний депутат України Іван Рибак не виконав обіцянку ініціювати звільнення голови Чернівецької обласної державної адміністрації Олександра Фіщука.

Таку обіцянку він давав 20 листопада минулого року, нагадує «Слово і Діло».

За словами Рибака, голова ОДА відповідальний за те, що регіон посідає низькі позиції в загальноукраїнських рейтингах областей. Крім того, депутат вважає, що Фищук перешкоджає виборам в об'єднаних територіальних громадах.

Які законодавчі ініціативи обіцяли лобіювати у ВР мажоритарники Чернівецькій областіМажоритарники Чернівецькій області провалили вже чимало обіцянок щодо розробки законопроектів.

«Бездіяльність обласної державної адміністрації напряму позначається на якості надання послуг жителям органами місцевого самоврядування. Я особисто як народний депутат ініціюватиму перед президентом зміну голови ОДА й низки голів районних адміністрацій», – заявив Рибак.

Однак або позиція Рибака змінилася, або Фіищук, на його думку, став працювати краще. Але в Кабінеті міністрів та Адміністрації президента «Слову і Ділу» повідомили, що з листопада 2017-го до серпня звернення нардепа з пропозицією звільнити голову Чернівецької ОДА не зареєстровано. Таким чином, Рибак свою обіцянку провалив.

Нагадаємо, в рейтингу відповідальності мажоритарників Чернівецької області Іван Рибак посідає третє місце.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: