Рибак не домігся придбання нових автомобілів швидкої допомоги для округу

Читать на русском

Народний депутат України Іван Рибак провалив обіцянку зі своєї передвиборчої програми про те, що він доб'ється придбання нових автомобілів швидкої допомоги для Сторожинця Чернівецької області.

Таку обіцянку він дав 27 вересня 2014 року, нагадує «Слово і Діло».

«Проведення законотворчої роботи з реформування охорони здоров’я, спрямованої на впровадження системи страхової медицини. Забезпечення сільських та селищних фельдшерсько-акушерських пунктів Кіцманського, Вижницького, Путильського, Сторожинецького районів області обладнанням та медикаментами, необхідними для надання першої невідкладної допомоги. Придбання нових автомобілів швидкої допомоги», – записано в передвиборчій програмі Івана Рибака.

В управлінні охорони здоров'я Чернівецької обласної державної адміністрації нам повідомили, що для Вижницького, Кіцманського, Путильського, Сторожинецького районів Чернівецької області за період 2014-2018 років автомобілі швидкої медичної допомоги не закуповувалися.

З цього випливає, що народний депутат Іван Рибак не допоміг у забезпеченні свого виборчого округу автомобілями швидкої допомоги.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Іван Рибак дав 22 обіцянки, з яких 5 виконав, а 2 – провалив.

Також Рибак так і не ініціював зміни про платну перездачі іспиту на отримання водійських прав.

Що обіцяв Іван Рибак та інші мажоритарники Чернівецької області щодо децентралізації влади – на інфографіці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: