Голубов не ініціював мораторій на забудову паркової зони біля Французького бульвару в Одесі

Читать на русском
Нардеп-мажоритарник Голубов не виконав передвиборчу обіцянку ініціювати запровадження мораторію на забудову паркової зони в Суворовському районі Одеси.

Народний депутат України, мажоритарник від Суворовського району Одеси Дмитро Голубов провалив передвиборчу обіцянку ініціювати запровадження мораторію на забудову наявної паркової зони біля Французького бульвару в Одесі.

«Збільшення кількості парків та зелених зон у виборчому окрузі є одним із пріоритетів розвитку району. З цією метою ініціюватиму запровадження мораторію на забудову наявної паркової зони, а в пристосованих до цього місцях – створення скверів, інших зон відпочинку громадян, благоустрій прибудинкових територій», – записано в передвиборчій програмі Голубова.

16 грудня 2015 року депутати Одеської міськради проголосували за проект рішення, який передбачає будівництво висотного будинку на Французькому бульварі. Йдеться про територію в районі вулиць Віце-Адмірала Азарова, Відрадної та Ясної. На території, де заплановане будівництво, розташовані будинки, що мають статус архітектурних пам'яток.

Проте за три з половиною роки народний депутат України Дмитро Голубов не зареєстрував жодної законодавчої ініціативи про запровадження на державному рівні мораторію на забудову паркової зони в Одесі.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Голубов дав 9 обіцянок, з яких виконав одну, а 3 – провалив.

Як мажоритарники Сумської області обіцяли піклуватися про свої округи – на інфографіці.

Рейтинг відповідальності мажоритарників Одеської області, можна подивитися тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: