Редколегія на UMN: Холодницький поза підозрою, справа Крисіна та чи стане Усик Героєм України

Читать на русском
Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 редактори видань та журналісти поговорять про найгучніші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом Олегом Новіковим («Слово і Діло»), журналістом Леонідом Швецем та Станіславом Козлюком («Український тиждень»).

Говоритимуть про те, що Холодницький залишився на посаді й до чого це призведе. Вже вкотре однією з основних тем для обговорення залишаються українські політв’язні. Привід для обговорення дав фігурант справи про тортури та викрадення на Майдані Крисін. І на останок журналісти поміркують чи варто боксера Усика вважати Героєм України.

П'ЯТНИЧНИЙ КАНАЛ | SKRYPIN.UA | 27 ЛИПНЯUMN

Ведучій «Редколегії» Роман Скрипін і сьогоднішні гості UMN Олег Новіков («Слово і Діло»), журналіст Леонід Швець та Станіслав Козлюк («Український тиждень») говоритимуть в прямому ефірі про те, що зазвичай пишуть між рядків.

Нагадаємо, «Слово і Діло» писало, що Назар Холодницький залишається головою Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП). Таке рішення винесла Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів. Однак Холодницькому призначили дисциплінарне стягнення у вигляді догани. Реакцію соцмереж дивіться за посиланням.

Адвокатам Крисіна з четвертої спроби вдалося усунути суддю Леонтюк від справи про тортури й викрадення під час Майдану.

Перемога Усика над російським спортсменом викликала суперечку чи гідний він звання Героя України? Як використати перемогу боксера, читайте в нашому матеріалі.

Щодо політв’язнів, то Балух і Сенцов продовжують голодування. Український омбудсмен Денісова планує нову поїздку до РФ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: