Сенцову дають по дві ложки харчової суміші на день

Читать на русском
В українського режисера Олега Сенцова, який відбуває покарання в російській в'язниці, стався другий криз, після якого він став вживати по дві ложки харчової суміші на день.

В українського режисера Олега Сенцова, який відбуває покарання в російській в'язниці, сталася друга криза, після якої він став вживати по дві ложки харчової суміші в день.

Як пише «Слово і Діло», про це розповів адвокат ув'язненого Дмитро Дінзе, передає «Радіо Свобода».

Як виглядає Сенцов у колонії – відеоУ мережі з'явилося відео, на якому вперше за два роки можна побачити українського політв'язня Олега Сенцова в ув'язненні.

Відзначається, що стан Сенцова погіршився з моменту останнього візиту захисника. Він дуже блідий. Адвокат уточнив, що українець ходить самостійно.

Дінзе повідомив, що два тижні тому в Сенцова була друга «криза здоров'я». Режисеру стало зле і його хотіли ушпиталити, щоб почати повноцінне примусове годування й вливати більше суміші. Сенцов відмовився і його залишили в колонії за умови, що суміш він вживатиме сам під наглядом лікаря.

Адвокат додав, що режисер перебуває в палаті й голодування припиняти не збирається.

Раніше адвокат повідомляв, що в Сенцова внаслідок тривалого голодування відмовляють рецептори. Криза може статися в будь-який момент.

Нагадаємо, Олег Сенцов, затриманий у Криму в 2014 році й засуджений у Росії до 20 років за нібито підготовку теракту, голодує з 14 травня.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: