Справа Савченко: суд розгляне продовження арешту

Читать на русском
Суд Києва проведе засідання щодо продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою народного депутата Надії Савченко, термін якого закінчується 13 липня.

У четвер, 12 липня, Шевченківський районний суд Києва проведе засідання щодо продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою народного депутата Надії Савченко, термін якого закінчується 13 липня.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Поліграф показав – Савченко готувала теракти. Що тепер вирішить суд?В СБУ повідомили, що детектор брехні підтвердив наміри нардепа Надії Савченко здійснити терористичні акти.

Раніше, у вівторок 10 липня, суд відклав розгляд цього питання через неявку адвокатів.

Суд зазначив, що в разі повторної неявки захисників може бути розглянуто питання про призначення Савченко безкоштовних державних адвокатів.

За словами адвоката Олександра Шадріна, суд не враховує графік адвокатів.

Як відомо, 10 липня клопотання прокуратури про продовження арешту нардепа Надії Савченко направили на повторне визначення слідчого судді.

На засідання суду захист нардепа заявив відвід прокурору після заяви про відвід судді Раніше суд у справі Савченко відмовив у відводі судді Хардіної, яка наразі розглядає відвід судді Мелешек.

Нагадаємо, соратниця Савченко повідомила, що Надія у СІЗО дуже схудла.

4 червня Служба безпеки оприлюднила висновки детектора брехні щодо справи Савченко.

Як відомо, 22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Савченко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: