Суд продовжив арешт Рубану

Читать на русском
Суд продовжив арешт підозрюваному у підготовці теракту керівнику центру звільнення полонених Офіцерський корпус Володимиру Рубану.

Шевченківський районний суд Києва продовжив арешт підозрюваному у підготовці теракту керівнику центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимиру Рубану.

Про це повідомляє «112-Україна», пише «Слово і Діло».

Рубану продовжили арешт на два місяціКерівнику «Центру звільнення полонених» Володимиру Рубану продовжили термін тримання під вартою на два місяці.

Суд ухвалив рішення продовжити Рубану запобіжний захід у вигляді тримання під вартою ще на два місяці.

Рубана затримали 8 березня на КПВВ на Донбасі з арсеналом зброї. Він віз зброю з окупованої території на підконтрольну частину України.

Правоохоронці підозрюють Рубана в підготовці збройних нападів на вищих посадових осіб держави, в підготовці терористичного акту із застосуванням зброї та вчиненням вибухів, які могли становити небезпеку для життя і здоров'я людей.

Рубан також фігурує у справі нардепа Надії Савченко.

За версією слідства, він планував «із використанням мінометів, гранатометів стрілецької зброї та вибухових пристроїв здійснити збройний напад на житло державних діячів, політичних лідерів, зокрема: Петра Порошенка, Арсена Авакова, Арсенія Яценюка, Олександра Турчинова та інших з метою їх вбивства».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: