Парубій закликав США посилити санкції проти «Північного потіку-2»

Читать на русском
Парубій закликав США посилити санкції проти компаній, що будують газопровід Північний потік-2.

Голова Верховної ради України Андрій Парубій під час візиту до Вашингтону закликав Сполучені Штати Америки (США) посилити санкції проти компаній, котрі будують російський газопровід «Північний потік-2».

Про це у Twitter повідомляє «Голос Америки», пише «Слово і Діло».

«Північний потік-2» не вплине на економіку України, тому що його не буде. Чи буде?Порошенко вважає, що будівництво газопроводу Північний потік-2 не буде завершене, оскільки проти його спорудження рішуче налаштовані США, а проти них ніхто не піде. Чи так це, розповіли експерти.

«Спікер Парубій на конференції в Сенаті США: тверда позиція США щодо «Північного потоку - 2» - єдине, що може зупинити цей проект. Закликав запровадити санкції проти компаній, що беруть участь у будівництві цього газопроводу», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше Андрій Парубій під час візиту до Вашингтону наголосив, що Україна розраховує на підтримку США у ході імплементації низки спеціальних законів у сфері національної безпеки та оборони.

Зазначимо, нещодавно прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час візиту до Данії заявив, що російський газопровід «Північний потік-2», який будується у країнах Європейського союзу, є новим видом гібридної зброї Росії.

Нагадаємо, «Слово і Дело» писало, як Порошенко порушує Конституцію.

Також пропонуємо почитати, скільки обіцянок президента залишаються невиконаними за рік до виборів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: