У Києві напали на фанатів «Ліверпуля» – ЗМІ

Читать на русском
У Києві стався напад на вболівальників англійського футбольного клубу Ліверпуль, які приїхали в українську столицю на фінал Ліги чемпіонів.

У Києві стався напад на вболівальників англійського футбольного клубу «Ліверпуль», які приїхали в українську столицю на фінал Ліги чемпіонів.

Невідомі напали на вболівальників англійського футбольного клубу «Ліверпуль» ввечері 24 травня в Києві, повідомляє 112 Україна.

Павелко провалив обіцянку про те, що на фінал ЛЧ не витратять жодної гривні з держбюджетуНардеп не виконав обіцянку про те, що фінансування фіналу Ліги чемпіонів-2018 здійснюватиметься за рахунок організаторів заходу.

За даними джерела, інцидент стався в одному зі столичних ресторанів. Група з 20 хуліганів в масках атакувала вболівальників «Ліверпуля», які перебували в закладі. Вони кидали в англійських фанатів столи і стільці.

Вболівальники «Ліверпуля» отримали порізи і рани голови та шиї. Поліція затримала двох нападників, а також одного фаната «Ліверпуля».

Як відомо, вирішальний матч Ліги чемпіонів відбудеться 26 травня на НСК «Олімпійський». Поєдинок між «Реалом» і «Ліверпулем» транслюватиметься в прямому ефірі в 226 країнах світу.

За інформацією ЗМІ, колишній король Іспанії Хуан Карлос відвідає Україну для підтримки «Реалу» на фіналі Ліги чемпіонів УЄФА.

Президент України Петро Порошенко відвідає фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА, у якому гратимуть іспанський «Реал» і британський «Ліверпуль».

Президент Петро Порошенко також відвідає фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА, у якому гратимуть іспанський «Реал» та англійський «Ліверпуль».

Раніше повідомлялося, що в Києві до 30 травня перекрили частину Хрещатика від вулиці Богдана Хмельницького до Майдану Незалежності. На головній вулиці столиці почалося облаштування фан-зони до фіналу Ліги чемпіонів, вона розрахована на 20 тисяч уболівальників.

З 16 до 31 травня на вулицях Володимирській і Михайлівській тимчасово заборонили паркувати машини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: