У Києві напали на фанатів «Ліверпуля»: нові дані

Читать на русском
Під час конфлікту в кафе на вулиці Великій Васильківській у четвер ввечері двоє іноземців отримали тілесні ушкодження, однак від написання заяв категорично відмовилися.

Під час конфлікту в кафе на вулиці Великій Васильківській у четвер ввечері двоє іноземців отримали тілесні ушкодження, однак від написання заяв категорично відмовилися.

Про це повідомляє поліція Києва, пише «Слово і Діло».

Англійських фанатів попередили про ризики нападів у КиєвіПосольство Великої Британії в Україні оприлюднило поради вболівальникам футбольного клубу Ліверпуль, які збираються приїхати до Києва на фінал Ліги чемпіонів.

24 травня близько 23:00 правоохоронці затримали двох осіб, які брали участь у цій бійці. На місце відразу викликали слідчо-оперативну групу Голосіївського управління поліції.

«Правоохоронці затримали двох осіб, які брали участь у бійці, й до управління поліції доправили двох постраждалих іноземців», – розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

«Під час спілкування затримані відмовилися надавати будь-які пояснення щодо події, посилаючись на норми статті 63 Конституції України, а потерпілі відмовилися від написання заяв», – додав він.

На двох затриманих склали адміністративні протоколи за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Матеріали про бійку зареєстровані в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Голосіївського управління поліції. Після проведення першочергової перевірки буде визначена правова кваліфікація інциденту. Можливо, відкриють кримінальне провадження.

Раніше ЗМІ повідомили, що 24 травня 20 осіб у масках напали на вболівальників англійського «Ліверпуля».

За інформацією ЗМІ, колишній король Іспанії Хуан Карлосвідвідає Україну для підтримки «Реалу» на фіналі Ліги чемпіонів УЄФА.

Президент України Петро Порошенко відвідає фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА, в якому гратимуть іспанський «Реал» та англійський «Ліверпуль».

Президент Петро Порошенко також відвідає фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА, в якому гратимуть іспанський «Реал» та англійський «Ліверпуль».

Раніше повідомлялося, що в Києві до 30 травня перекрили частину Хрещатика від вулиці Богдана Хмельницького до Майдану Незалежності. На головній вулиці столиці почалося облаштування фан-зони до фіналу Ліги чемпіонів, вона розрахована на 20 тисяч уболівальників.

З 16 до 31 травня на вулицях Володимирській і Михайлівській тимчасово заборонили паркувати машини.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: