Англійських фанатів попередили про ризики нападів у Києві

Читать на русском
Посольство Великої Британії в Україні оприлюднило поради вболівальникам футбольного клубу Ліверпуль, які збираються приїхати до Києва на фінал Ліги чемпіонів.

Посольство Великої Британії в Україні оприлюднило поради вболівальникам футбольного клубу «Ліверпуль», які збираються приїхати до Києва на фінал Ліги чемпіонів.

Зокрема, в диппредставництві попереджають, що вболівальники в Києві можуть зіткнутися з проявами расизму, пише «Слово і Діло».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко запевняє, що Київ проведе фінал Ліги чемпіонів 2018 року на найвищому рівніСказано 26 травня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

«Більшість поїздок в Україну не викликають труднощів, проте були випадки насильницьких нападів на іноземних громадян у Києві, й деякі з них могли статися на расовому ґрунті, тому проявіть особливу обережність і будьте пильними весь час», – ідеться в повідомленні.

Британські дипломати також радять футбольним фанатам дізнатися про поточну політичну ситуацію в Україні (особливо про напружені відносини з Росією) й уникати будь-яких дій, які «можуть спровокувати недружню реакцію».

«Як і в будь-якому іншому місті, остерігайтеся кишенькових злодіїв і грабіжників сумок в аеропортах, на залізничних станціях, у районі центру міста, на стадіоні й під час користування громадським транспортом. Тримайте цінні речі та гаманці в полі зору», – йдеться в рекомендаціях.

Фінальний матч Ліги чемпіонів, в якому зіграють іспанський «Реал» та англійський «Ліверпуль», пройде на НСК «Олімпійський» 26 травня.

Раніше повідомлялося, що фани «Ліверпуля» поскаржаться в УЄФА на вартість житла в Києві.

Жителі столиці пропонують уболівальникам безкоштовне житло.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: