Редколегія на UMN: чотири роки Порошенка при владі та чи буде в Україні Антикорупційний суд

Читать на русском
Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 редактори видань та журналісти поговорять про найгучніші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом із Катериною Пітеніною («Слово і Діло»), Сегрієм Щербиною («РБК-Україна») та Міланом Леличем («Фокус»).

Говоритимуть чому так сталося, що четверту річницю при владі президент Порошенко зустрічає з мізерними рейтингами, а його конкуретом виступає Іво Бобул? Ще одна топова тема тижня – необхідність створення в Україні Антикорупційного суду. Для чого він потрібен та чи стане політичної волі створити дієвий орган? Обговорять також скандал довкола зустрічі Трампа та Порошенка, чому не спрацювали високі стандарти ВВС та що не так з розлідуванням британського видання.

Ведучій «Редколегії» Роман Скрипін і сьогоднішні гості UMN Катерина Пітеніна («Слово і Діло»), Сегрій Щербина («РБК-Україна») та Мілан Лелич («Фокус») говоритимуть в прямому ефірі про те, що зазвичай пишуть між рядків.

Нагадаємо, «Слово і Діло» проаналізувало всі обіцянки Порошенка за чотири роки після виборів. Чому наприкінці каденції він став виконувати менше обіцянок – на ігфографіці.

Також ми дослідили, скільки обіцянок президента залишаються невиконаними за рік до виборів та які запевнення із передвиборчої риторики Порошенко виконав.

Як нардепи цього тижня займалися законопроектом про Антикорупційний суд, читайте в нашому матеріалі.

Відвертою брехнею назвали в АП публікацію ВВС про те, що зустріч президента України Петра Порошенка з Дональдом Трампом минулого року організували буцімто за хабар. В АП вимагають спростування, а в разі відмови – погрожують позовом до суду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: