План роботи ВР: що у вівторок робитимуть депутати

Читать на русском
Сьогодні депутати мають намір розглянути питання аграрної політики, внести ряд змін до Бюджету-2018, але головним буде проект закону про Вищий антикорупційний суд.

У вівторок, 22 травня, депутати мають намір розпочати роботу з розгляду питань аграрної політики, внести ряд змін до Бюджету-2018, Митного і Податкового кодексів. Але найбільша увага прикута до того чи візьмуться парламентарі за проект закону про Вищий антикорупційний суд у другому читанні.

Як пише «Слово і Діло», в план роботи ВР, який опублікований на сайті парламенту, законопроект внесли.

Погоджувальна рада: чим парламент займеться 22-25 травняКлючовим на цьому пленарному тижні парламенту буде законопроект про створення Антикорупційного суду.

Раніше повідомлялося, що зараз найбільш дискусійне питання, щодо Антикорупційного суду – це повноваження Громадської ради міжнародних експертів.

Парубій також припускав, що Рада розглядатиме поправки до законопроекту про Антикорупційний суд ввечері у вівторок, під час пленарного засідання в середу і вийде на голосування в четвер, 24 травня.

Нагадаємо, вчора народні депутати проголосували за узгоджені поправки до законопроекту про Антикорупційний суд, який ще не містить погодженої позиції щодо повноважень громадської ради міжнародних експертів.

Руслан Князевич заявив ЗМІ, що після консультацій з МВФ та Венеційською комісією комітет може зібратись о 9:00 вівторка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: