У Києві оголосили підвищений рівень терористичної загрози

Читать на русском
До завершення фіналу Ліги чемпіонів у Києві підрозділи Міністерства внутрішніх справ України переведені у надзвичайний режим роботи.

До завершення фіналу Ліги чемпіонів у Києві підрозділи Міністерства внутрішніх справ України переведені у надзвичайний режим роботи.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

Павелко провалив обіцянку про те, що на фінал ЛЧ не витратять жодної гривні з держбюджетуНардеп не виконав обіцянку про те, що фінансування фіналу Ліги чемпіонів-2018 здійснюватиметься за рахунок організаторів заходу.

«Кількість реалізованих квитків на фінальний матч 26 травня – 63 тисячі. Для забезпечення публічного порядку в надзвичайний режим роботи переводиться близько 12 тисяч правоохоронців. З них – 6 тисяч поліцейських, майже 4 тисячі нацгвардійців, тисяча прикордонників та інші підрозділи», - зазначив він.

Яровий також сказав, що великий обсяг роботи ляже на прикордонні та транзитні області, зокрема на пункти пропуску.

«Будуть задіяні 26 повітряних пунктів пропуску, 51 автомобільних, 53 залізничних. На цих пунктах пропуску працюватимуть до тисячі прикордонників та залучені до 100 службових собак. Організоване прибуття близько 11 тисяч вболівальників через аеропорт «Бориспіль». Очікується прибуття близько 15 тисяч осіб автомобільним транспортом», - додав він.

Голова Національної поліції Сергій Князєв звернувся до регіональних управлінь поліції.

«Від сьогоднішнього дня і до кінця заходів ми маємо підвищений рівень терористичної загрози. Вибухотехніки всіх регіонів мають оперативно та своєчасно передавати інформацію про виявлені безхозні речі», - додав він.

Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться 26 травня в Києві на НСК «Олімпійський».

У рамках проведення матчів була розроблена концепція мобільності, яка передбачає низку заходів із перевезення вболівальників.

Раніше МВС показало, якими вулицями Києва буде тимчасово заборонено та обмежено рух транспортних засобів узв'язку з проведенням фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: