Силовики потренувалися втихомирювати хуліганів

Читать на русском
Під час фіналу Ліги чемпіонів за правопорядком на НСК Олімпійський та прилеглій території стежитимуть 3,8 тисячі правоохоронців.

Під час фіналу Ліги чемпіонів за правопорядком на НСК «Олімпійський» та прилеглій території стежитимуть 3,8 тисячі правоохоронців.

Про це інформує 15 травня прес-служба Національної поліції, пише «Слово і Діло».

Хрещатик перекрили через фінал ЛЧ, Київ стоїть у заторах: реакція соцмережУ Києві готуються до фіналу Ліги чемпіонів. Вулиця Хрещатик, де буде фан-зона, перекрита, через що центр столиці стоїть у заторах.

У вівторок підрозділи МВС відпрацьовували злагодженість дій на території головної футбольної арени фіналу. В навчаннях узяли участь 758 правоохоронців.

Зокрема, силовики відпрацьовували алгоритм дій під час можливої спроби вболівальників потрапити до ігрової зони, перейти на сусідні сектори або під час виникнення конфлікту між уболівальниками різних команд. Крім того, йшлося про порядок дій під час евакуації вболівальників зі стадіону.

За словами першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового, загалом у день проведення фіналу ЛЧ УЄФА публічний порядок та безпеку в столиці забезпечуватимуть 12 тисяч силовиків. Серед них – шість тисяч поліцейських, три тисячі нацгвардійців, тисяча прикордонників.

Нагадаємо, Україна зробить усе можливе, щоб футбольні вболівальники потрапили на фінал Ліги чемпіонів у Києві. Вони перетинатимуть український кордон за спрощеною схемою.

Фінал Ліги чемпіонів відбудеться 26 травня в Києві на НСК «Олімпійський». За трофей змагатимуться мадридський «Реал» та «Ліверпуль». Початок гри о 21:45 (за Києвом).

Як писало «Слово і Діло», Павелко провалив обіцянку про те, що на фінал ЛЧ не витратять жодної гривні з держбюджету.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: