Фінал Ліги чемпіонів: прикордонники готові оформляти до 7 тисяч пасажирів на годину

Читать на русском

У Борисполі показали, як зустрічатимуть вболівальників, які прибудуть до Києва на фінал Ліги чемпіонів УЄФА.

В аеропорту «Бориспіль» показали, як зустрічатимуть вболівальників, які прибудуть до Києва на фінал Ліги чемпіонів УЄФА.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на речника Національної поліції Ярослава Тракала.

За його словами, в «Борисполі» відбулася демонстрація готовності підрозділів МВС України – Державної прикордонної служби, Національної поліції та Національної гвардії України до зустрічі вболівальників, які прибудуть до Києва на фінал Ліги чемпіонів УЄФА.

Також на час прибуття іноземних гостей до проходження ними паспортного контролю будуть залучені представники прикордонних відомств країн Європейського Союзу й диппредставництв Іспанії та Великої Британії.

«В аеропорту «Бориспіль» очікують близько 100 чартерів із гостями свята футболу. З метою прискорення проходження паспортного контролю для вболівальників будуть виділені окремі проходи та кабіни. Держприкордонслужба готова оформляти до 7 тисяч пасажирів на годину», – зазначив Тракало.

Нагадаємо, Україна зробить усе можливе, щоб футбольні вболівальники потрапили на фінал Ліги чемпіонів у Києві. Вони перетинатимуть український кордон за спрощеною схемою.

Фінал Ліги чемпіонів відбудеться в Києві 26 травня на НСК «Олімпійський». За трофей змагатимуться мадридський «Реал» та англійський «Ліверпуль». Початок гри о 21:45 (за Києвом).

Як писало «Слово і Діло», Павелко провалив обіцянку про те, що на фінал ЛЧ не витратять жодної гривні з держбюджету.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: