Омелян розповів, коли відремонтують трасу Одеса-Рені

Читать на русском
Уряд планує завершити ремонт траси Одеса-Рені до кінця 2018 року, збільшивши гарантійний термін об'єкта експлуатації до 10 років.

Уряд планує завершити ремонт траси Одеса-Рені до кінця 2018 року, збільшивши гарантійний термін об'єкта експлуатації до 10 років.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян під час зустрічі з головою Одеської ОДА Максимом Степановим у четвер, 3 травня, передає прес-служба Міністерства інфраструктури.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє завершити будівництво дороги Одеса – РеніСказано 28 лютого 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

Міністр підкреслив, що дороги будуються мінімум із п’ятирічною гарантією.

«На всі дороги, які ми будуємо починаючи з 2016 року, діє гарантія мінімум 5 років. Із цього року, я сподіваюся, гарантійний термін буде 10 років і більше», – сказав Омелян.

Степанов, своєю чергою, наголосив, що ремонт траси Одеса-Рені є ключовим питанням порядку денного роботи місцевої влади.

Де відремонтують дороги: обіцянки голів ОДА з приводу автошляхівУ той час, як уряд обіцяє системно підійти до ремонту та будівництва доріг в Україні, голови обладміністрацій не надто щедро роздають запевнення з цього приводу.

«Трасу Одеса-Рені необхідно цього року завершити. Зараз у нас є кошти на будівництво обходу Рені, завершується будівництво мосту поблизу села Паланка, є відповідний ресурс із митного експерименту, й дуже розраховуємо на підтримку уряду щодо виділення додаткових коштів для завершення дороги Одеса-Рені», – заявив він.

Раніше Володимир Омелян обіцяв, що до кінця 2017 року завершиться будівництво траси Одеса-Рені. Однак завершити ремонт автобану Одеса-Рені Омеляну виявилося не під силу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: