Мітинг біля будинку Льовочкіна: є постраждалі

Читать на русском
Під час мітингу біля будинку Льовочкіна в Обухівському районі Києва постраждав журналіст та кілька правоохоронців, один з яких потрапив до лікарні.

Під час мітингу біля будинку народного депутата України Сергія Льовочкіна в Обухівському районі Києва постраждав журналіст та кілька правоохоронців, один з яких потрапив до лікарні.

Як пише «Слово і Діло», про це розповів УНН прес-секретар ГУ НП в Київській області Микола Жукович.

Незаконне збагачення Льовочкіна: НАБУ перевіряє купівлю будинку у ФранціїВ Антикорупційному бюро України почали перевірку купівлі депутатом від ОБ Сергієм Льовочкіним будинку у Франції.

«Постраждав один з представників ЗМІ, який був між мітингувальниками і правоохоронцями. Він отримав тілесні ушкодження. Він написав заяву в поліцію. Далі будемо проводити розслідування і відповідно давати кваліфікацію », - сказав він.

Також, за словами Жуковича, під час інциденту біля будинку народного депутата постраждало кілька правоохоронців.

«Один лежить в лікарні, ще двом медики надають допомогу», - уточнив представник поліції Київської області.

Крім того, він розповів, що ніхто з мітингувальників не потрапив в будинок нардепа, але на зборах активісти написали свої гасла.

Нагадаємо, члени «Національного корпусу» прорвали оточення правоохоронців біля будинку народного депутата Сергія Льовочкіна й підпалили фаєри.

Напередодні «Нацкорпус» заявив про довгострокову акцію проти телеканалу «Інтер» через трансляцію концерту до 9 травня. Учасники акції вимагали прибрати концерт з ефіру або хоча б прибрати фразу ведучих, які заявили, що в Україні називають вулиці «іменами фашистських поплічників». Тим не менш «Інтер» повністю транслював концерт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: