Справа Льовочкіна поповнилася новими документами

Читать на русском
Крім того, у відповіді НАБУ вказує, що кримінальне провадження за фактом незаконного збагачення триває з 27 травня 2017 року.

Національне антикорупційне бюро долучило до провадження за фактом незаконного збагачення народного депутата від «Опозиційного блоку» Сергія Льовочкіна документи про арешт його французьких активів, надані нардепом Вадимом Рабіновичем.

Про це йдеться у відповіді НАБУ Рабіновичу, яку він оприлюднив у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Інформуємо, що надані вами документи долучені до матеріалів кримінального провадження ... за фактом можливого придбання народним депутатом України Льовочкіним С. В. у власність активів у значному розмірі, законність підстав придбання яких не підтверджена доказами ... й будуть використані під час проведення досудового розслідування», – йдеться в оприлюдненому документі.   Крім того, у відповіді НАБУ вказує, що кримінальне провадження за фактом незаконного збагачення триває з 27 травня 2017 року.

Справа Льовочкіна: які перспективи розслідування та чого чекати від опозиціїНАБУ відкрило справу щодо корупційних діянь нардепа Сергія Льовочкіна. В ситуації розбиралися експерти.

Раніше під час прес-конференції Рабінович заявив, що суд у Ніцці за його позовом «заарештував маєток родини Льовочкіних». За його словами, арешти були накладені на маєтки вартістю 40 і 10 мільйонів євро. Арештоване майно зареєстроване на компанії Glorietta Investments і SCI, кінцевим бенефіціаром яких є дружина Льовочкіна. В одному з цих маєтків, за даними французького суду, проживає подружжя Льовочкіних.

Нагадаємо, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький прокоментував «відкриття справи» проти Льовочкіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: