Холодницький прокоментував «відкриття справи» проти Льовочкіна

Читать на русском
Провадження щодо Льовочкіна було розпочате САП за зверненнями нардепів Мосійчука та Рабіновіча ще 26 травня цього року.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура ще 26 травня порушила кримінальне провадження за фактом можливого незаконного збагачення депутата від «Опозиційного блоку» Сергія Льовочкіна.

Про це повідомив керівник відомства Назар Холодницький, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Провадження було розпочате САП за зверненнями нардепів Мосійчука та Рабіновіча ще 26 травня цього року», – зазначив він.

Холодницький додав, що тоді й доручив Національному антикорупційному бюро провести розслідування.

Своєю чергою, керівник прес-служби НАБУ Світлана Оліфіра підтвердила наявність провадження щодо Льовочкіна.

«Ми внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали розслідування кримінального провадження за фактом можливого незаконного збагачення народного депутата Сергія Льовочкіна. Наразі детективи вживають усіх необхідних заходів у рамках досудового розслідування», – прокоментувала вона.

Зазначимо, голова фракції «Народного фронту» Максим Бурбак заявив, що НАБУ порушило справу проти депутата Сергія Льовочкіна.

«Хотів би привітати всіх нас, що врешті-решт учора завдяки громадськості НАБУ відкрило справу щодо розслідування корупційних діянь Сергія Льовочкіна. Врешті-решт через три роки після Революції Гідності колишнього керівника Адміністрації президента ... притягають і будуть розслідувати всі його діяння», – сказав Бурбак.

У липні НАБУ викликало на допит Ігоря Мосійчука в справі про незаконне збагачення екс-глави АП часів Януковича Сергія Льовочкіна.

Раніше Янукович переклав провину за силовий розгін Майдану на Клюєва та Льовочкіна.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: