Нацкорпус анонсував пікет біля будинку співвласника «Інтера»

Читать на русском
Телеканал Інтер не зняв з ефіру антиукраїнський контент, активісти анонсували пікет біля будинку Льовочкіна в четвер, 10 травня.

Телеканал Інтер не зняв з ефіру антиукраїнський контент, активісти анонсували пікет біля будинку Льовочкіна в четвер, 10 травня.

Як передає «Слово і Діло», про це заявив прес-секретар Нацкорпуса Олександр Алфьоров, передає Інтерфакс-Україна.

Сутички в Україні в день святкування 9 травня за останні шість роківПерші значні сутички відбулися в 2011 році у Львові, але наймасштабніше протистояння сталося минулого року відрізу у дев’яти містах України.

«Ми не воюємо з порожніми стінами і тими хто прийшов сюди охороняти правопорядок... Завтра ми закликаємо до загальної мобілізації», - заявив Алфьоров.

За його словами, сьогодні активісти не будуть «створювати картинку» і продовжувати пікетувати телеканал, але заявив, що в четвер о 13:00 буде збір активістів біля метро Видубичі з подальшим висуненням до будинку Сергія Льовочкіна.

Як зазначив один з активістів, про формат завтрашньої акції поки говорити складно, але «простим пікетом це не завершиться».

Як передає УНІАН, Алфьоров також заявив, що активісти діють «виключно в рамках правового поля» і «залишають за собою право діяти в рамках громадського поля, як в 2013-2014 роках».

«На кожен крок каналу Інтер буде відповідна реакція... У нас дуже багато планів. Насправді, від ступеня адекватності редакторської політики Інтера залежить і ступінь протидії їх абсолютно проросійським меседжам», - сказав він.

Нагадаємо, 9 травня активісти почали блокувати будівлю телеканалу Інтер з вимогою позбавити канал ліцензії за «системну антиукраїнську редакційну політику».

Акцію спровокував скандальний ролик Інтера до 9 травня, який розкритикували користувачі інтернету через слова ведучих про перейменування вулиць в Україні «іменами фашистських злочинців».

Як передає Інтерфакс-Україна, станом на 2.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: